Eindjaren Slagerij: Let's meat
Van het uitbenen van een koe tot het maken van charcuterie, vlees staat centraal binnen de opleiding slagerij. Dit zijn de verdienstelijke slagers van de klas van 2020.
Het laatste jaar van de klas van 2020 is er één voor de geschiedenisboeken of toch minstens ééntje om te onthouden. Een virus met de naam van een flauw Mexicaans biertje slaagde er zomaar in de stage, paasvakantie en de GIP danig te verstoren.
Toch slaagden de leerlingen van 6BSO erin een mooi GIP-magazine samen te stellen. Dat magazine kan je hier online bekijken.
Jasper Voorspoels uit 6BS maakte voor zijn panklaar gerecht een zakje gevuld met gehakt en Philadelphia kaas en een groene asperge voor de afwerking. Voor zijn culinaire geïntegreerde proef koos hij voor een brasvarken enveloppe met een groentenvulling van tomaat, courgette, aubergine en wortel.
Jasper is een enthousiaste leerling en draagt bij tot een positieve klassfeer. Hij is een harde werker in de lessen prakijk en hij motiveert anderen tijdens theorielessen. Proficiat Jasper!
Verdienstelijke leerling van 6TSVa: Lisse Beyens staat haar mannetje tussen de kerels van de afdeling slagerij.
Heb je ook zin in een opleiding slagerij? Surf rond op onze website:
- Opleiding Slagerij
- 7de specialisatiejaar Slagerij en fijnkosttraiteur
- Digideurdagen: filmpjes van leerkrachten en leerlingen
- Inschrijvingen